Wij creëren nieuwe ervaringen

Als God in Frankrijk

Hieronder vind je al wat mogelijkheden van evenementen bij ons. Maar wil je graag met een groep vrienden hier logeren en iets anders doen? Stel maar voor, wij denken met u mee !
Motorvakantie

Touren en toosten in Frankrijk

Rita en Luc, de gastvrouw en -heer, vinden het zalig om met hun Harley of BMW te touren in de Auvergne. Zo is het idee ontstaan om motorweken te organiseren waar samenhorigheid, passie en gezelligheid centraal staan. Domaine Barreaux is een toplocatie waar je warm en huiselijk wordt onthaald. De ideale uitvalsbasis voor een dagelijks avontuur op je motor. 

Motorroutes à volonté 

De Auvergne is zeer geliefd bij motorrijders. Van vlaktes met vergezichten, over pittoreske weggetjes tot cols met haarspeldbochten of glooiende wegen. De routes hier zijn ontzettend divers, zodat elke motorrijder aan zijn trekken komt. Ook met adventure motoren kan je een deel van de Franse TET route (Trans Euro trail) op gravelwegen rijden. Als je even uitrust van je avontuur, staat je motor bij ons veilig. 

Eerlijke keuken

Culinair met klasse

Zoek je graag het culinaire genot op? Dan ben je bij Domaine Barreaux eveneens aan het juiste adres. Tijdens de vakantie  verwennen we je ’s morgens al met een uitgebreid ontbijt met voor elk wat wils. Puur en artisanaal. Want wat is er heerlijker dan ’s morgens gewekt worden door de geur van vers gebakken brood en verse koffie? Maar ook  ’s avonds hoef je tijdens je vakantie geen restaurant op te zoeken. Gezellig tafelen met een lekker wijntje in huiselijke sfeer, maakt een verblijf bij ons helemaal af.

Vier verschillende golfbanen vlakbij

Domaine Barreaux heeft de ideale ligging om een aantal golfterreinen in de Auvergne te verkennen. Alle vier de golfbanen zijn binnen het half uur te bereiken. We liggen als het ware omringd door de golfbanen, dus ontdek je in je rit ernaar toe ook nog eens een groot deel van de streek. 
parcours-vichy