Wij creëren nieuwe ervaringen

Als God in Frankrijk

Hieronder vind je al wat mogelijkheden van evenementen bij ons. Heb jij een idee ? Wij creëren met u mee !

Touren en toosten in Frankrijk

Rita en Luc, de gastvrouw en -heer, vinden het zalig om met hun Harley of BMW te touren in de Auvergne. Zo is het idee ontstaan om motorweken te organiseren waar samenhorigheid, passie en gezelligheid centraal staan. Domaine Barreaux is een toplocatie waar je warm en huiselijk wordt onthaald. De ideale uitvalsbasis voor een dagelijks avontuur op je motor. 

Motorroutes à volonté 

De Auvergne is zeer geliefd bij motorrijders. Van vlaktes met vergezichten, over pittoreske weggetjes tot cols met haarspeldbochten of glooiende wegen. De routes hier zijn ontzettend divers, zodat elke motorrijder aan zijn trekken komt. Ook met adventure motoren kan je een deel van de Franse TET route (Trans Euro trail) op gravelwegen rijden. Als je even uitrust van je avontuur, staat je motor bij ons veilig. 

Eerlijke keuken

Culinair met klasse

Zoek je graag het culinaire genot op? Dan ben je bij Domaine Barreaux eveneens aan het juiste adres. Tijdens de vakantie  verwennen we je ’s morgens al met een uitgebreid ontbijt met voor elk wat wils. Puur en artisanaal. Want wat is er heerlijker dan ’s morgens gewekt worden door de geur van vers gebakken brood en verse koffie? Maar ook  ’s avonds hoef je tijdens je vakantie geen restaurant op te zoeken. Gezellig tafelen met een lekker wijntje in huiselijke sfeer, maakt een verblijf bij ons helemaal af.

Vier verschillende golfbanen vlakbij

Domaine Barreaux heeft de ideale ligging om een aantal golfterreinen in de Auvergne te verkennen. Alle vier de golfbanen zijn binnen het half uur te bereiken. We liggen als het ware omringd door de golfbanen, dus ontdek je in je rit ernaar toe ook nog eens een groot deel van de streek. 
parcours-vichy
vrouw_golf_auvergne_02
Golf_Auvergne_Domaine_Barreaux_0

Golf In Vichy

De golf van Vichy is ingehuldigd op 1 mei 1908 en ligt aan de oever van de Allier. Het is een 18 holes baan op een terrein van 40 hectare. De Sportclub van Vichy mag beroemdheden zoals de keizer Annam, de hertogin van Westminster, de koningin van Joegoslavië en recenter prins Régnier van Monaco verwelkomen. Tennisspelers Yannick Noah en Henri Lecompte staan ook bij op de ledenlijst. De  club is één en al charme midden in het groen en ligt bovendien in het centrum van Vichy.

Golf In Montpensier

Deze 18 holes golfbaan ligt aan de rand van een eeuwenoud woud. De diversiteit van de baan, zoals de glooiende fairways en verschillende water obstakels biedt een aangename uitdaging. Het is een aanrader om heel even te stoppen bij hole 13 en 14 voor het wonderlijke uitzicht. Het clubhuis is nieuw met een heerlijk restaurant.

Golf In Briailles

Omgeven door wijnranken,  midden in de natuur  met een magnifiek uitzicht kan je Golf de Briailles vinden. Het clubhuis is een prachtig kasteel en de eigenaar is zelf een fervente golfer. Deze charmante 9 holes baan is perfect voor golfers van elk niveau, het heuvelachtige landschap met weids uitzicht brengt je tot rust.

Golf In Avenelles

De golfbaan van Avenelles is een 9 holes baan dicht bij de gezellige stad Moulins. Het parcours loopt door een netwerk van meertjes. Het water is voornamelijk aanwezig op twee holes waar de toegang tot de green via een swing boven de vijver verloopt. Er heerst een heel gemoedelijke sfeer, die verder getrokken wordt in het clubhuis waar een goed glas wijn en lekker eten verzekerd zijn.