De fijnste groep
maakt het meeste plezier
Meer info Ons domein is gemaakt om je te amuseren in groep. Je kan er je dag zelf invullen, want er is van alles te doen: We hebben een wellness-corner met sauna, infrarood cabine, een hot-tub en een groot privé-zwembad.
Meer dan genoeg te doen Meer info Je kan je dag actiever invullen met petanque, darts of boogschieten of andere spelletjes. Je kan ook rustiger genieten van het domein: er is een bar, een buitensalon, een zonneterras, een ligweide... Zorgeloos genieten
van de groep
Meer info Rita en Luc voorzien ontbijt en avondeten. Alle maaltijden worden klaargemaakt met streekproducten, groenten en kruiden uit eigen tuin. Vaak steken ze de ofyr aan om te koken. Gezellig eten rond het vuur.

Je voelt je onmiddellijk thuis in ons Guesthouse

Domaine Barreaux is een unieke plaats waar vriendschappen spontaan ontstaan. De privacy, gezelligheid, huiselijkheid, rust, ontspanning, flexibiliteit en culinair plezier maakt het een top formule met uitsteken-de service om ten volle te kunnen genieten van je verblijf. We hebben sfeervolle themakamers met eigen badkamer.

Wij creëren nieuwe ervaringen

Geen moment verveling in the guesthouse

Ben je op zoek naar een actieve, sportieve, culinaire of relaxte vakantie. Liever een mix van alles, wij passen het programma op maat aan. Wie verder wil ontspannen kan er genieten van de wellness corner met sauna, infrarood cabine, hot tub en zwembad. Een massage boeken of lekker luieren op het zonneterras, alles kan. Degene die hun ontspanning vinden in wat actiever bezig zijn, er is petanque, darts of boogschieten mogelijk op het domein.

DomaineBarreaux_hottub

Een guesthouse
op uw maat

Het hart van het huis is de grote, gezellige, gastvrije keuken die geurt van de huisgemaakte gerechten. De maaltijden worden klaar gemaakt met streekproducten, groenten en kruiden uit eigen tuin. We gebruiken graag onze ofyr om te koken. Het is lekker en gemoedelijk rond het vuur. Wachtend op de maaltijd kan je  aan de bar of in de buitensalon genieten van je aperitief.

DomaineBarreaux_culinair
DomaineBarreaux_diner
DomaineBarreaux_gezelligsamenzijn
DomaineBarreaux_genietenvanzwembad
DomaineBarreaux_genietenaanzwembad
DomaineBarreaux_culinair_BBQ
DomaineBarreaux_ajuinvlechten