Ontdek de Authentieke Charms van de Auvergne met Ineos Grenadier

Bij ons guesthouse in het hart van de Auvergne, Frankrijk, verwelkomen Luc en ik je graag voor een onvergetelijk verblijf, geheel in lijn met de geest van Ineos Grenadier. Hier draait alles om warmte, gastvrijheid en een huiselijke sfeer, waarbij we ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt.

Ons guesthouse biedt geen standaard groepsreiservaring; integendeel, we streven naar een intieme en persoonlijke benadering. Met onze eigen Ineos Grenadier, waarmee we vijf maanden per jaar mee reizen, weten we als geen ander wat vrijheid en avontuur betekenen.

Terwijl activiteiten optioneel zijn, zijn convivialiteit en gezelligheid altijd aanwezig. Of je nu kiest voor een rustige dag in onze charmante accommodatie, of besluit de omgeving te verkennen, de keuze is volledig aan jou. Voel je vrij om te genieten van onze faciliteiten, van ontspanning tot optionele activiteiten, zonder enige verplichting.

Bovendien staan wij altijd klaar om rekening te houden met eventuele allergieën. Jouw comfort en welzijn staan bij ons centraal.

Indien je je verblijf wenst te verlengen, is dat altijd mogelijk. Ontdek de schoonheid van de Auvergne op jouw eigen tempo, terwijl wij zorgen voor een warm en gastvrij verblijf bij ons guesthouse.

Kom langs en ervaar de charme van de Auvergne op een manier die helemaal bij jou past. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te laten kennismaken met de echte Franse gastvrijheid.

Dag 1: Aankomst

Aankomst in de late namiddag, we verwelkomen je met een verfrissend welkomstdrankje en een kennismaking met de prachtige omgeving en mede-gasten. Ontspan en geniet van de rustige sfeer voordat je wordt getrakteerd op een uitgebreid 4-gangen verrassingsdiner, waarbij elke gang perfect wordt begeleid door aangepaste wijnen. Onze wijnen komen van Domaine Bois Bourbon dat uitgebaat wordt door een sympathiek Belgisch koppel Marian en Jeroen. Hun Domaine is 15 ha groot en bevind zich in het zuiden van de Bourgogne.

We sluiten de avond af met gezelligheid rondom het knisperende vuur.

Dag 2: Ontdekking en ontspanning

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt om energiek aan de dag te beginnen. Kies ervoor om samen of individueel een rit door de prachtige natuur te maken, met beschikbare routes. Lunch op Domaine Barreaux of neem een picknick mee voor een idyllische plek in de middag. Geniet van vrije tijd om te ontspannen bij het zwembad, wellnessfaciliteiten te ervaren, of deel te nemen aan activiteiten zoals petanque, darts of boogschieten.

Voor degenen die hun dag willen afsluiten met een goed gesprek, staat de bar tot hun beschikking. ’s Avonds staat er een heerlijk 4-gangen diner op het menu, met als hoogtepunt de beroemde Charollais steak bereid op de OFYR, vergezeld van perfect bijpassende wijnen. Voor de liefhebbers is er ook een selectie van minder bekende, maar verrukkelijke Franse whisky’s beschikbaar.

Dag 3: Culinair spektakel

Geniet opnieuw van een uitgebreid ontbijt voordat je de dag begint met een mooie rit door de natuur naar een pittoresk Frans dorp, waar nog veel ambachten te ontdekken zijn. Lunch op Domaine Barreaux of neem een picknick mee voor onderweg. De vrije tijd staat weer tot je beschikking voor ontspanning of activiteiten naar keuze. ’s Avonds wacht een culinair spektakel met een 4-gangen diner, waarbij schelp- en schaaldieren de hoofdrol spelen, bereid op de OFYR. Sluit de avond af met een laatste afzakkertje.

Dag 4: Afsluiter

Na het laatste heerlijk ontbijt is het tijd om afscheid te nemen en uit te checken, vol herinneringen aan een fantastisch verblijf.

2 tot 5 juni 2024 | Ineos Grenadier

Prijs: € 480 p.p.

Inbegrepen:

  • Maaltijden
  • Koffie, thee, water & huiswijnen
  • Overnachtingen in een fijn verblijf
  • Gebruik van wellness faciliteiten en activiteiten (Darts, petanque, boogschieten, gezelschapspellen, …)

2 tot 5 oktober 2024 | Ineos Grenadier

Prijs: € 480 p.p.

Inbegrepen:

  • Maaltijden
  • Koffie, thee, water & huiswijnen
  • Overnachtingen in een fijn verblijf
  • Gebruik van wellness faciliteiten en activiteiten (Darts, petanque, boogschieten, gezelschapspellen, …)
IMG_4056_2
330c408a-d8d2-479d-ac16-a152a5577fe4
Ineos Grenadier