Gemütlichkeit ! Zachte avond, oranjegloed, lange tafel, vrienden, warmte, lekker eten, open vuur, gezelligheid, rustgevend, even weg van alles. Ongedwongen jezelf kunnen zijn.

Marijke Seyen

Een schot in de roos

Vandaag gaan we eens kijken wie er nog scherp ziet en wie de vastste hand heeft. Alles is voorhande in Domaine Barreaux. Zelfs een pijl en boog.

The OFYR Experience
van 15 tot 21 mei 2023

Je kan bij ons van de zalige gerechten genieten die meesterchef Guy Weyts maakt op de ofyr. De fijnheid van de keuken staat in contrast met het ruwe, open vuur, dat voor een heel aangename sfeer zorgt. Onze ofyr experience is een ideale formule voor een select groepje.  Guy begeleidt  je mee tijdens een culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief met de ofyr omgaan, of je geniet gewoon van het hele gebeuren en de vele andere mogelijkheden tijdens je verblijf.

Dankjewel voor de onvergetelijke week en jullie gastvrijheid Rita en Luc. Domaine Barreaux is een toplocatie en een echte thuis.

Koen Woestenborghs

Vrienden op de motor
september 2022

Negen vrienden. Allemaal op de Harley. Dat kan niet anders dat een onvergetelijk verlof worden. De streek rond Domaine Barreaux is het ideale motorland. Met bochtige wegen, nooit te koud of te nat. Door de professionele begeleiding krijgt iedereen een beter gevoel op de motor. Na de intensieve week motortraining weet iedereen beter wat zijn motor wel of niet kan. Er valt altijd vanalles te beleven.

Geweldige ervaring, het is thuis komen . Gezellig, sfeervol en prachtige omgeving . Heel gevarieerde natuur, ideaal voor de motor liefhebber.

Nancy en Danny De Mol