Touren en toosten in Frankrijk

Motorroutes à volonté

ATR Superstore reserveert in deze prachtige omgeving een geheel vrije midweek waar motorrijders onder elkaar zich kunnen amuseren. ‘s Ochtends tijdens het ontbijt kunnen de mensen samen routes bepalen of er alleen op uit trekken. ‘s Avonds tijdens het diner worden de verhalen uitgewisseld onder het genot van een drankje en een zalig kampvuur. Meer info kan je rechtstreeks opvragen bij Rita en Luc of info kan je krijgen tijdens een bezoekje aan onze winkel.

De reis heen en terug naar Les Barreaux staat vrij.

Wij hebben er al zin in en hopen weer een toffe groep bij elkaar te krijgen.

Groetjes en tot in de Auvergne

Het ATR Superstore team
Danny en Nancy

IMG_5196
V63A5208

Rita en Luc vinden het zelf zalig touren in de Auvergne. Zo is het idee ontstaan om motor weken te organiseren waar samenhorigheid, passie en gezelligheid centraal staan.

Wij verzorgen uw verblijf, hebben prachtige uitgestippelde routes voorhanden maar staan ook open voor uw verblijf op maat. We kunnen groepen tot 12 personen ontvangen.

Contacteer ons vrijblijvend en we helpen je graag om een onvergetelijk avontuur uit te stippelen in het mooie Frankrijk.

Inbegrepen in de prijs: Overnachting in kamer met badkamer, eten en drinken tijdens ontbijt en diner, handdoeken en heel veel plezier. De prijs wordt berekend op basis van een kamer voor 2 personen. Voor een éénpersoonskamer wordt er een supplement aangerekend.

De dag van je aankomst ben je welkom vanaf 16u, de dag van vertrek zou je kamer vrij moeten zijn om 11u.

30 juli tot 4 augustus | COZY MOTOR DAYS
Maximum aantal deelnemers 12
Prijs: € 668 p.p.