30 okt tot 5 nov 2023

Golf for fun

GOLF FOR FUN

Van 30 oktober tot 5 november organiseren Rita en Luc een event “Golf For Fun” in de France Auvergne. Tijdens deze week gaan we 4 golfterreinen verkennen, maar de week is al volzet.
vrouw_golf_auvergne_02
Green and clean

Golf In Vichy

De golf van Vichy is ingehuldigd op 1 mei 1908 en ligt aan de oever van de Allier. Het is een 18 hole baan op een terrein van 40 hectare. De Sportclub van Vichy mag beroemdheden zoals de keizer Annam, de hertogin van Westminster, de koningin van Joegoslavië en recenter prins Régnier van Monaco verwelkomen. Tennisspelers Yannick Noah en Henri Lecompte staan ook bij op de ledenlijst. De  club is één en al charme midden in het groen en ligt bovendien in het centrum van Vichy.
golf ball on tee ready to play
parcours-vichy
Golf_Auvergne_Domaine_Barreaux_0

Golf In Montpensier

Deze 18 hole golfbaan ligt aan de rand van een eeuwenoud woud. De diversiteit van de baan, zoals de glooiende fairways en verschillende water obstakels biedt een aangename uitdaging. Het is een aanrader om heel even te stoppen bij hole 13 en 14 voor het wonderlijke uitzicht. Het clubhuis is nieuw met een heerlijk restaurant.

Golf In Briailles

Omgeven door wijnranken,  midden in de natuur  met een magnifiek uitzicht kan je Golf de Briailles vinden. Het clubhuis is een prachtig kasteel en de eigenaar is zelf een fervente golfer. Deze charmante 9 holes baan is perfect voor golfers van elk niveau, het heuvelachtige landschap met weids uitzicht brengt je tot rust.

Golf In Avenelles

De golfbaan van Avenelles is een 9 hole baan dicht bij de gezellige stad Moulins. Het parcours loopt door een netwerk van meertjes. Het water is voornamelijk aanwezig op twee holes waar de toegang tot de green via een swing boven de vijver verloopt. Er heerst een heel gemoedelijke sfeer, die verder getrokken wordt in het clubhuis waar een goed glas wijn en lekker eten verzekerd zijn.