The Harley way

Harley is a way of life
So let’s make it our drive!

De Auvergne is een prachtige regio en Domaine Barreaux een ideale uitvalsbasis om motor rijden en genieten te combineren.

Scherpe bochten en hoogteverschillen, vlaktes met eindeloze vergezichten, pittoreske dorpjes doorrijden via slingerende weggetjes. Vrijheid in de natuur met weinig verkeer.

Ongedwongen touren en daarna de sfeer verder zetten met gelijkgestemden. Vrijheid, flexibiliteit, spontaniteit en kameraadschap is wat elke motard kent en voelt. Vrijheid, flexibiliteit, spontaniteit en kameraadschap is wat elke motard kent en voelt. Dit nemen Luc en Rita, beiden motards, ter harte.

WhatsApp Image 2023-02-05 at 14.07.03
1200x700_harley_davidson_guesthouse

Eenmaal ‘thuis’ gekomen na een geslaagde rit, zijn er veel mogelijkheden die de samenhorigheid versterken. Gezellig samen een partijtje darts, petanque of boogschieten. Lekker onderuit gaan aan de bar met een frisse pint of een heerlijke duik in het zwembad.

Rond het vuur van de OFYR keuvelen terwijl er een heerlijke maaltijd wordt klaargemaakt. Voor het slapengaan genieten bij de vuurkorf, het vuur in de tipi of nog even in de hot tub onder de prachtige sterrenhemel.

‘ Live free and to the fullest’ is onze leuze.

 

Om het warm en gezellig te houden kiezen wij voor kleinschaligheid, max 12 personen. Zin om deze samenhorigheid te ervaren tijdens The Harley  way?

Inbegrepen in de prijs: Overnachting in kamer met badkamer, eten en drinken tijdens ontbijt en diner, handdoeken en heel veel plezier. De prijs wordt berekend op basis van een ruime kamer voor 2 personen met 2 aparten bedden. Voor een éénpersoonskamer wordt er een supplement van 198 euro aangerekend.

Je reist naar Domaine Barreaux zoals je dat zelf wilt. De dag van je aankomst ben je welkom vanaf 16u. De laatste dag vertrek je na het ontbijt.

8 september tot 13 september | HARLEY DAYS
Maximum aantal deelnemers 12
Prijs: € 668 p.p.