Touren en toosten in Frankrijk

Motorvakantie bij Domaine Barreaux

Bij Domaine Barreaux kun je kiezen voor een op maat gemaakte motorvakantie, waarbij je in alle vrijheid de prachtige Auvergne kunt verkennen. Of je nu een Harley of een BMW rijdt, onze gastvrouw en -heer, Rita en Luc, staan klaar om je te verwelkomen en hun passie voor motorrijden met je te delen. Onze domein biedt de ideale thuisbasis voor jouw motoravontuur, waar warmte en huiselijkheid je omringen.

De Auvergne is een waar paradijs voor motorrijders, met een overvloed aan diverse routes die aan ieders wensen voldoen. Van uitgestrekte vlaktes met adembenemende vergezichten tot schilderachtige weggetjes, kronkelende cols met uitdagende haarspeldbochten, en glooiende wegen – hier vind je het allemaal. Zelfs avonturiers met adventure motoren kunnen een deel van de Franse TET route (Trans Euro trail) verkennen op gravelwegen. En als je even wilt uitrusten na een dag vol avontuur, staat je motor veilig bij ons geparkeerd.

  • Weinig verkeer voor ongestoord genieten van je rit.
  • De TET (Trans Euro Trail) ligt op slechts 40 km afstand, waardoor je gemakkelijk kunt aansluiten op deze internationale motorroute.
  • De Auvergne biedt variabele landschappen en diverse wegen, een waar speelterrein voor elke motorrijder.
  • Ons domein dient als de ideale uitvalsbasis om overdag op avontuur te gaan met de motor en ‘s avonds te ontspannen in een warme en huiselijke omgeving.

Bij Domaine Barreaux draait alles om het creëren van onvergetelijke motorherinneringen. Of je nu kiest voor een individuele motorvakantie of deelname aan onze georganiseerde motorweken, we heten je van harte welkom in de betoverende Auvergne!

Combineer je motorvakantie met het verblijf in ons prachtige guesthouse.

Touren en toosten in Frankrijk

Motorweken in Auvergne

Bij Domaine Barreaux zijn onze motorweken een unieke gelegenheid om de prachtige Auvergne te verkennen in het gezelschap van gelijkgestemde zielen. Of je nu alleen reist, met vrienden of als stel, onze motorweken zijn doordrenkt van samenhorigheid, passie en gezelligheid.

Onze gastvrouw en -heer, Rita en Luc, zijn zelf fervente motorrijders en staan klaar om je te begeleiden op avontuurlijke tochten door de betoverende omgeving. Tijdens de motorweken kun je genieten van:

  • Speciaal samengestelde motorroutes die de meest adembenemende plekken in de Auvergne verkennen.
  • Samen met Dutch Minion op pad gaan en mooie plaatsen ontdekken in Auvergne.
  • Georganiseerde stops bij pittoreske locaties en authentieke eetgelegenheden om lokale smaken te proeven.
  • Avonden gevuld met verhalen, muziek en lekker eten, waar de passie voor motoren en vriendschap centraal staan.
  • Een warme en huiselijke sfeer op ons domein, waar je kunt ontspannen en je motor veilig kunt stallen na een dag vol avontuur.

De motorweken bij Domaine Barreaux zijn niet zomaar een vakantie; het zijn herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Kom en voeg je bij ons voor een onvergetelijke ervaring in de betoverende Auvergne. Ontdek de passie voor motorrijden in goed gezelschap!

Touren en toosten in Frankrijk

Vermelding van onze motorvakantie

Lees hier de motorvakantie van het magazine Motor & Tourisme. Een prachtig artikel met hun ervaringen tijdens een verblijf bij Domaine Barreaux.

Auvergne magazine

Rita en Luc vinden het zelf zalig touren in de Auvergne. Zo is het idee ontstaan om motor weken te organiseren waar samenhorigheid, passie en gezelligheid centraal staan.

Wij verzorgen jouw verblijf, hebben prachtige uitgestippelde routes voorhanden maar staan ook open voor uw verblijf op maat. We kunnen groepen tot 12 personen ontvangen.

Contacteer ons vrijblijvend en we helpen je graag om een onvergetelijk avontuur uit te stippelen in het mooie Frankrijk.