De OFYR Experience

Welkom bij ‘The OFYR Experience’ in het betoverende Frankrijk, Auvergne!

Ontsnap aan de drukte en dompel jezelf onder in een uniek verblijf waar culinaire hoogstandjes en ultieme ontspanning samenkomen. Voor levensgenieters zoals jij is dit dé plek. Onze meesterchef Guy Weyts van STOKE zal je smaakpapillen betoveren met zijn culinaire meesterwerken.

Er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar voor deze editie van 15 tot 21 oktober 2023, dus aarzel niet te lang en schrijf je in!

Tijdens je verblijf kun je genieten van een gezamenlijk culinair festijn, verzorgd door Guy, Luc en Rita. Bovendien kun je samen met Guy koken en al je vragen stellen terwijl je de kunst van de culinaire bereiding ontdekt.

Ontspan in ons luxueuze zwembad, laat de stress wegsmelten in de sauna of geniet van de gezellige hot tub. Voor een ultieme verwennerij kun je een ontspannende massage bij Rita boeken. Als je op zoek bent naar wat activiteit, bieden we boogschieten, darts en petanque aan.

De warme sfeer en privacy van onze locatie maken deze week tot een top experience voor iedereen die van pure verwennerij houdt.

Aarzel niet, schrijf je snel in voor deze betoverende en smaakvolle ervaring in het hart van Frankrijk, Auvergne! 🌟🍽️🌿

15 tot 21 oktober 2023 | De OFYR Experience
Maximum aantal deelnemers 12 (nog enkele plaatsen beschikbaar)
Prijs: €1180 p.p.

Inbegrepen:

  • een comfortabele kamer met badkamer
  • uitgebreide 5-gangen menu’s voor ontbijt, lunch en diner
  • zachte handdoeken
  • toegang tot wellness-faciliteiten
  • de unieke culinaire ervaringen met Guy Weyts.
STOKE_BLOG_vorkPrikken
DJI_0259
Een weekje genieten

Guy Weyts van STOKE

Ervaar welke heerlijke gerechten meesterchef Guy Weyts maakt op de ofyr. De  bereidingswijze op de ofyr onderscheidt zich door haar puurheid, er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in contact met rook van verbrande sappen of vetten. Door het design van de ofyr zijn er verschillende temperatuur zones op de ring die het mogelijk maken elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit te grillen.

De fijnheid van de keuken staat in contrast met het ruwe, open vuur, dat voor een heel aangename sfeer zorgt. Onze ofyr experience is een ideale formule voor een select groepje.  Guy begeleidt  je mee tijdens een culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief met de ofyr omgaan , of je geniet gewoon van het hele gebeuren en de vele andere mogelijkheden  tijdens je vakantie. Het is op veel manieren genieten.