What We Do

De OFYR Experience met Guy Weyts van STOKE

Ervaar welke heerlijke gerechten meesterchef Guy Weyts maakt op de ofyr. De  bereidingswijze op de ofyr onderscheidt zich door haar puurheid, er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in contact met rook van verbrande sappen of vetten. Door het design van de ofyr zijn er verschillende temperatuur zones op de ring die het mogelijk maken elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit te grillen.

De fijnheid van de keuken staat in contrast met het ruwe, open vuur, dat voor een heel aangename sfeer zorgt. Onze ofyr experience is een ideale formule voor een select groepje.  Guy begeleidt  je mee tijdens een culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief met de ofyr omgaan , of je geniet gewoon van het hele gebeuren en de vele andere mogelijkheden  tijdens je vakantie. Het is op veel manieren genieten.

STOKE_BLOG_vorkPrikken
52748949_2314790175399004_309672300297322496_o

Culinair wisselen Guy, Luc en Rita af om samen te kokkerellen. Als je wil, kan je ook de handen uit de mouwen steken. De vele ontspanningsmogelijkheden zoals zwembad, sauna, hot tub, infraroodcabine en de gelegenheid om bij Rita een ontspannen massage te boeken, zorgen voor het lichamelijk welzijn. Voor de wat actievere is er boogschieten, darts en petanque.

De gezellige en warme sfeer, de huiselijkheid en privacy maken van deze week een top experience voor iedereen die van puurheid houdt. Komt het water al in je mond, schrijf dan snel in.

Inbegrepen in de prijs: Overnachting in kamer met badkamer, eten en drinken tijdens ontbijt, lunch en diner (uitgebreide 5-gangen menu), handdoeken, welness-faciliteiten, activiteiten op het domein en de culinaire ervaringen met Guy Weyts. De prijs wordt berekend op basis van een kamer voor 2 personen. Voor een éénpersoonskamer wordt er een supplement aangerekend. Relax massage is mogelijk tegen vergoeding.

De dag van je aankomst ben je welkom vanaf 16u, de dag van vertrek na het ontbijt.

15 tot 21 mei | De OFYR Experience
Maximum aantal deelnemers 12
Prijs: €1180 p.p.

15 tot 21 oktober | De OFYR Experience
Maximum aantal deelnemers 12
Prijs: €1180 p.p.